perjantai 29. marraskuuta 2013

Makuuhuoneen remontti


Terve taas! Työt alkoi taas tosi hienosti.Lapset ovat olleet koko viikon kipeitä. Kuumetta,flunssaa ja silmätulehdusta.Mä melkein arvasin sen kun kotihoidossa olleet niin pitkään että kaikki pöpöt saa heti. Viime viikonloppuna vietettiin tytön synttäreitä meillä kotona.Koristuksia roikkuu vielä kun en ole saanut otettua niitä pois.Me rempattiin pikku makkari syksyllä uudestaan. Pojat muuttaa huoneeseen kohta puoliin kun löydän jonkun kivan pienen kerrossängyn niille.Pojat saa ihan oman huoneen omine juttuineen ilman mitään tyttöjen sälää.Nyt on tosi huono kuvata kun luonnonvalo on niin rajallista.Aina kun mietin et nyt vois ottaa kameraa käteen niin aurinko menee jo piiloon.Makuuhuoneeseen en viitsi kauheesti tehdä mitään muutoksia.Babar juliste on ollut kaapissa jo puolitoistavuotta odottamassa että pääsee seinälle.Tapettitalon kukkatapetti sai lähteä koska pojat ei varmaan halua olla ruusutapetit seinillä.Lapsilla on mennyt päikyssä ihan hyvin.Aluksi tyttö oli tosi itkuinen ja oli kuulemma saanut kunnon itkupotkuraivareita.Sulolla on mennyt ihan mukavasti.Mä mietin josko sitä laittais jo joulua kotiin viikonloppuna jos töiltä ehtii.Mulla on ollut tapana laittaa paperitähdet ikkunoihin kun joulukadunavajaiset on pidetty.Ensimmäiset hyasintit on jo ostettu,niistä tulee kyllä ihana joulun tuoksu.Nyt taidan ottaa kupin kuumaa juotavaa ja lähteä kohta saunaan ja toivoa että olo helpottais en millään haluis tulla kipeeksi.Mukavaa viikonloppua kaikille:)

Pari bolig liv lehteä myynnissäJos jotakuta kiinnostaa mulla olis 2 Bolig liv lehden joulunumeroa myynnissä. Nämä ovat uusia ei luettuja.
Viime vuoden numero ja tämän vuoden numero.
Hinta 12 euroa  kpl sisältää postimaksun.Viestiä voi laittaa helmentalo@gmail.com

Lehdet myyty!!!!

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Syntymäpäivä tyttö

 Joku taitaa varmaan muistaa tämän postauksen:) Tyttö on nyt 15kg ja 99,5 pitkä.Niin paljon omaa tahtoa täynnä ettei tosikaan!Hän on päättänyt ettei isoveljien varjoon jää.Oikeen pikku justiina;)


 Lyllykkää naurattaa kun poikien kanssa lauletaan sille:)Kuvat ovat surkeita ne on seitsemältä aamulla otettu.Pikku neiti täytti tänään 3 vuotta.Sai lahjaksi nukenvaatteita,nuken ja korurasian.Tais olla oikein mieleen:) Meidän syksy on ollut ihan hanurista eikä mulla ole ollu voimia tätä blogia päivittää.Yksi ajanjakso elämässä loppui tänään nimittäin mun kotiäiti päivät.Tosi haikea olo jotenkin.Huomenna pitäisi mennä töihin mutta olen sairaslomalla loppuviikon.Mä olen niin sata lasissa ollu nää kotiäiti vuodet että oma terveys on jääny kokonaan unholaan. Tiistaina menen tutkimuksiin sairaalaan ja toivon että kaikki olis ok.Kalenteri on täyttynyt koko syksyn niin monesta asiasta et on ollu vähän liikaa kaikkee.Lapsille syntyi myös syyskuussa ihana pieni tyttö serkku jonka kastejuhlaa vietetään viikonloppuna,meidän tuleva kummityttö.Olis kiva kuulla käykö täällä vielä ketään?Olis niin kiva taas päivitellä blogiakin.Mulla vaan taitaa olla tää blogi vähän Aatamin aikanen oon tainu tippua jo kärryiltä.. Ai niin ja meidän lapset sai yksityisestäpäiväkodista hoitopaikat.Mä olen siitä todella happy , meinas jäädä ilman hoitopaikkoja kun meidän kaupungin päiväkodit on täynnä.Kuvat ovat jo vanhempia mutta laiten ne silti tänne.Meidän Onni on ollut tosi reipas koululainen koko syksyn.

Mummola
Nämä kuvat on mieheni toisesta mummolasta joka sijaitsee seitsemän kilometrin päässä meidän kodista.Kuvat taitaa olla myös elokuulta.Vanhoissa rintamamiestaloissa on sitä tunnelmaa.Ihanaa kun joku joskus viitsii säilyttää jotain alkuperäistä.