maanantai 5. elokuuta 2013

Kuvakulmia

Meillä ei kaikki ole niin justiinsa...mutta se ei haittaa.Tykkään kuvakulmista jossa samaan aikaan näkyy monta tapettia.Eteisessä ja hallissa myös eriväriset lautalattiat .Eteisessä on monta koria johon voi laittaa omat kenkänsä. Tässä kodissa on plussaa se että eteinen on reilunkokoinen ei mikään tuulikaappi.Siinä mahtuu lapset pukemaan ja riisumaan kunnolla. Penkit ovat olleet eteisessä myös hyvin käytännölliset niissä voi yks sun toinen huilata jos ei jaksa odottaa:)

Rannalla
Me ollaan tänä kesänä tehty vaikka mitä.Kysyttiin lapsilta mikä on ollut kaikkein kivointa kesässä?Vastasivat:No uiminen rannalla tietysti.Ei ne pienet lapset osaa meillä ainakaan vielä vaatia mitään hirmu ohjelma numeroita kesäsin.Onskulla toivottavasti jää kivat muistot tästä kesästä ennen koulun alkua...Niin ja mulla viimeinen kesä kotiäitinä:)Eilen oltiin Hangossa viettämässä kesäistä iltaa.Harmi vaan kamera jäi kotiin.Nämä kuvat on otettu viikko sitten.Vielä on kesää jäljellä? Eiks je?Elokuu on mulle kesä kuukausi:)

perjantai 2. elokuuta 2013

Tänä iltana


 No mä innostuin laittamaan ilta kuvat myös.
Veljekset halusivat nukkua vierekkäin, jotenkin suloista.Ulkona ihana elokuun tuoksu,syksyä ei oo ikävä.

Tänä aamuna

Kerrankin kamera kädessä heti aamusta. Meidän aamut alkaa klo 10:00 ja perheen yhteinen loma loppui jo viime viikolla.Koulutkin alkaa kohta,pitäis varmaan rytmiä alkaa muuttamaan.Ei vaan millään malttais on niin kivaa letkeetä menoa.