keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesäkuvia

(Kameraan tallennetut parit kesäkuvat)
Jostain kaupan mainoslehdestä otin kesällä salaatti ohjeen.
Avokado-mangosalaatti
2(500g) avokadoa
1 (n.450 g) mango
1/2 sitruunaa
1 ruukku rucolaa
1/2 ps (a.100g) pekaani -tai saksanpähkinöitä
parmesaania
1. Kuori,halkaise ja poista kivet avokadoista.Kuori mango.Poista kivi mangosta leikkaamalla hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin.Viipaloi avokadot ja mango.
2. Jaa avokado - ja mangoviipaleet annoslautasille.Purista päälle sitruunanmehua.Ripottele pinnalle rucolaa,pähkinöitä ja parmesaania lastuina.
Tarjoile leivän kanssa
PS. Kiitos kaikille teille hurjan paljon onnitteluista♥pps. Bolig liv lehden edellinen numero mulla kaksin kappalein.Jos joku haluaa ostaa (10 euroa) ja postarit.Voi laittaa meiliä tai kommenttia.

Tallinna
Piipahdettiin vähän isommalla porukalla Tallinnassa viettämässä äitini 60-vuotis päivää.Reissu meni mukavasti.Ensimmäisenä päivänä satoi hurjasti vettä mutta eilinen olikin sitten aurinkoinen päivä.
Siitä olikin 6-vuotta aikaa kun olen viimeksi käynyt tuolla.

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Onnellinen


pPPPakkohan se oli tännekkin myös tulla kertomaan.Sanoimme eilen toisillemme tahdon♥

maanantai 15. heinäkuuta 2013

SYNTTÄRI KORISTUKSIA


Joo...papru otettiin pois ennen kuin kakku syötiin....;)
Onnilla oli toiveena molempiin synttäreihin jotain Super Mario Bros koristuksia.Kertis mukit,lautaset,juhlabanneri ja rintanappisetit löytyi kukunorista.Servetit löytyi info-kirjakaupasta ja niihin hän ei kukaan raaskinut suutaan pyyhkiä vaan se oli pakko säästää kotiin.Tyttöjen onginta pusseissa oli zooples tatuointeja ja My little pony tarroja ne oli Tiimarista. Huulipuna tikkari ja karkkihelmet ja saippuakuplat löytyi paikallisesta säästötalosta.Kamu synttäreillä olevat pussit on my little dayn ja änkkäri pyyhekumit myös infosta.

Sulkavalla


Käytiin heinäkuun alussa viikonloppu ystäväni lapsuuden kodissa Sulkavalla.Kiitos vielä kaikille ihanista hetkistä♥