perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mukavaa viikonloppua♥

 Tyttö nukkuu päikkäreitä...oottelen koska herää..Pojat on päiväkodissa heillä on siellä tänään naamiaiset ja nyyttärit.Toinen on haamu ja toinen tiikeri:)Lähdetään kohta kylille käymään.Ikkunat on tosi likaiset jos viikonloppuna sais aikaseks pestyy.

 Huomatkaa mihin Hudson Hornet on taas ajellu;)
Tytöllä kiva peikko tukka....
 

Onsku 2008 vanhassa kodissa

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Keväinen sunnuntai

 Oli tarkoitus mennä kylille kävelemään mutta mentii sittenkin rannalle kun oli niin kiva ilma.Meillä on riehunut perheessä vaihteeks vatsatauti.Niin...siis.. mulla ja Sulolla mutta ei muilla.Onnilla oli yli viikko sitten kai tää sama tauti.Plääh! Vieläkin niin heikko olo.Tästä olis hyvä aloittaa laihis;)

 Sulo pikkunen jaksoi lähtee ulos vaikka vielä toipilas.Raitis ilma kyllä tekee hyvää! Neidin perässä sai juosta...ihan tarpeeks.Huivin iskä taas laittanut tytölle niin tyylikkäästi;)

 Onni viipotti taas niin lujaa ettei poikaa välillä näkynyt ollenkaan.Sanoi mulle:Äiti..älä kuvaa mua koko ajan:)
 Lidlin halpis mehut maistuu näköjään ulkona.Neidillä tais enemmän olla rinnuksilla kuin suussa.

 Iskälle ja äidille kahvia.Ne oli taas hörpättävä super nopeaa.Neiti sai taas kunnon uhmakohtauksen.

 On se kivaa kun pääsee taas tekemään kakkuja
 Söpönen nalle muotti muistaakseni joskus ostettu Etolasta
 Neiti on viskonut hatun jo menemään.
 Ja hiekkaa oli ihan pakko maistella...
 Yks Arnolds donitsi oli pakko myös tehdä:)
Mukavaa ens viikkoo kaikille♥♥Kyl tää täst taas..

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kolmevuotias

 Hiljaiseloa blogi rintamalla...Pientä tuumaus taukoa ollut blogin suhteen.Tulin kuitenkin huikkaamaan että täällä ollaan.Tänään tuli 3 vuotta täyteen kun blogia aloin pitämään.Ei kai tätä kokonaankaan voi lopettaa.Meidän lapset ovat sairastelleet paljon ja mulla on ollut hirmusesti töitä.Nyt ajattelin pitää hiukka vapaata työn teosta välillä.Meillä kotona on remppa meneillään.Lastenhuoneen lattia on nyt maalattu.Seuraavaks onkin sitten keittiön vuoro.


Neiti sovittelee uutta Zaran takkia.Tykkää niin kovin uudesta takistaan että haluaa pitää sitä sisällä päällä ja sitä ei millään saa ottaa pois;)