tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukuun 4. päivä


Koristevaloja saa olla kotona joka puolella näin joulun ja talven aikana.Pakkasta aamulla täällä -11 astetta,oltiin lasten kanssa ulkoilemassa heti kun herättiin.Joululahjat on vielä hankkimatta.

8 kommenttia:

 1. Täällä kanssa, valoja jokapuolella, ihanaa piristystä sisällä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vaan kolme pientä ikkunaa niin lisävalot on tarpeen:)

   Poista
 2. Ihana tää sun joulukalenteri! Mistäs muuten tuo edellisen postauksen lila pilkkuliina on ja onko se kerniä vai kangasta?
  Nimim. yksi joka tarttis aivan selvästi uuden kernin/vahakankaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukalenteri,hih:)
   Tarjoustalosta maksoi huimat 4,90€ 1 m, 140cm leveetä.Joskus vuosia sitten ostin "kalliita" vahakankaita vanhassa kodissa ja tännekin kotiin.Olen luopunut ajat sitten niistä koska kaikenmaailman tomaattimössöt ja kuulakärkikynä tahrat ei lähde niistä irti.Ostin ton vahakankaan Lyytin synttäreitä varten.Vanhassa talonpoikaispöydässä mikä meillä on keittiössä on puinen puupinta.Pidän siksi noita vahakankaita kun en halua maalata sitä pintaa kun myyn pöydän joskus pois.

   Poista
  2. Arvaas missä eivät näy tomaattitahrat? No Ikean vahakankaissa! Mulla myös ostettuna Greengatet, Marimekot ja Au Maisonit ja tuo Ikean pallokangas pysyy selvästi siisteimpänä!

   Poista
  3. No kiitos vinkistä:) Täytyy käydä Iksusta sitten hakemassa joskus kun siellä päin ajelee!

   Poista
 3. Meil on lahjoista osa jo kasassa ja lasten lahjatoiveita kartoitin tänään.Sanoin että 5 toivetta saa olla,pukki varmaan jotain niistä ainakin tuo.Onneks sanoin etukäteen ettei välttämättä kaikki toiveet toteudu,Unto onnistu saamaan niihin viiteen toiveeseen mahtumaan niin kalliita juttuja että pukki sais raottaa lompakkoa yli 200e edestä jos kaikki tois.Liisa kyllä kompensoi toivomalla Hello Kitty saippuakuplia ja nuken tutin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. no Unton lahjoihin sais jo yhden kodinhoitotuen menemään;)
   Meillä Onsku toivoo Bayblade juttuja ja Ninjago legoja ja tehtäväkirjoja.
   Mulle sitten ei mee jakeluun noi Beyblade muovikaukalot jotka maksaa parikymppiä näyttääkin ihan joltain syöttökaukaloilta;)
   Haloo 20€ muovista?! ne hyrrätkin maksaa 10-20€. Puhumattakaan Ninjago legojen hinnoista.Sulo toivoo taas reppana sitä lego poliisitaloa niinkuin viime vuonna ei sitä ostettu kun niin sika kallis.
   Lyytille kelpaa kaikki:)

   Poista