maanantai 24. joulukuuta 2012

Jouluaatto 24.päivä
Koti siivottu,kinkku paistettu ja lahjat paketoitu.Illalla odotetaan joulupukkia saapuvaksi.Lapset heränneet aamulla aikaisin,Onni oksennustaudissa, ei kiva juttu ollenkaan.Joulua vietetään sukulaisten kera.Toivottavasti pysytään muut terveinä ettei mene koko joulu pipariksi.Toivotan kaikille Oikein hyvää Joulua♥♥

9 kommenttia:

 1. Voi hittolainen,tota pelkään joka joulu,joskus lapsena oltiin koko neljän katras vatsataudissa.Toivotaan ettei tartu teihin muihin!Ihana kuusi ja niin siistiä ja seesteistä.Tääl on lahjapaperiräjähdys käyny ja neulasia joka nurkassa,ruokalista löytyy pöydän alta :) Pyhitellään lepopäiviä,ehtii sitä taas puunatakin..

  VastaaPoista
 2. Kaunista - som alletider ;) Joulurauhaa!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, oksutauti jouluna on kamalista kamalin. Pikaistakin pikaisempaa paranemista sinne. Noi sun paketit on niiiiin ihania! Mistä löydätkin noin hienoja papruja?

  Jouluhalaukset :)

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyssä, että jouluruuat ovat maistuneet!

  Sulla on ihanat bambiarmeijat siellä! Kivoja!

  VastaaPoista
 5. Leppoisia julunpyhiä, pysytelkää terveenä :)

  VastaaPoista
 6. Miten joulu meni? tuliko tauti muille? Toiv. ei... meillä oli Papun ristiäiset 8v sitten oksutaudin jälkeen ja kaikki vieraat saivat sen... eli sen jälkeen en ole taudin aikana tai heti sen jälkeen suostunut tapaamaan muita:) Ihanan näköinen joulukoti ja tosi ihanat paketit.

  VastaaPoista