lauantai 26. toukokuuta 2012

Iloista viikonloppua♥
Ihanaa♥Vihdoinkin kesä on alkanut.Me lähdetään korkeasaareen retkelle ja eväät mukaan.Toivotan mukavaa viikonloppua kaikille!!

9 kommenttia:

 1. Mukavaa retkipäivää! Mä en olekkaan koskaan käynyt Korkeasaaressa. Ehkäpä tänä kesänä saatettas sinne päin eksyä. Me ollaan just arpomassa miehen kanssa että onko tänä kesänä vuorossa Tukholma, Helsinki, Oslo vai mennäänkö taas Kööpenhaminaan. Kaikki vaikuttas kivalta vaihtoehdolta! Täältä pohjoisesta päin katsottuna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin viime kesänä Tukholmassa poikien kanssa.Oli kyllä ihan mahtava reissu.Nyt tässä just ollaan pohdiskeltu että mennäänkö tänä kesänä mihinkään reissuun.Reissu budjetti on vaan vähän eri kuin viime vuonna kun oon kodinhoitotuella.
   Mä tahtoisin Tanskaan mutta mua ei kauheest kiinnosta muksujen kans sinne mennä.Mieluummin sitten miehen kans kahdestaan.Ehkä se sitten toteutuu vasta kun menen takas töihin kokonaan.
   Voihan täällä Suomen maassakin tehdä sitten pieniä kesäloma reissuja.
   Korkeasaari on ihan kiva retkeily paikka jos on hyvä ilma.Mulle vaan aina tulee paha mieli kun en kestä katsoa niitä leijonia ja tiikereitä siellä pienissä tiloissaan.

   Poista
 2. Hauskaa korkeasaarea! Varokaa valkoposkihanhia! Me oltiin äitienpäivänä ja valkoposkihanhet hyökkäsivät pari kertaa kimppuumme. Ärhäköitä ovat näin hautomisaikaan...:(

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari,kolme vuotta sitten kun oltiin korkeasaaressa valkoposkihanhi puraisi Onnia takapuolesta.Mun mielestä niitä on siellä ihan liikaa.Eilen taas yks hanhi kävi Sulon päälle vaikka käveli vaan ohi.
   Tuli sille kauhee itku:(

   Poista
 3. Kivaa retkea teilla. Ihana tuo teidan tytteli <3 Kesa tulee tannekin. Ma perustin elamani ekan kukkapenkin:) Ja toivon ettei yøpakkasia enaa tule:) Kohtahan me nahdaankin:) ps. voi olla, etta kesasuunnitelmat pysyvat ennallaan.. eli alkuperaisessa mallissaan. Meilla oli yks møkkisaatø tassa, mutta siita ei ehka tulekaan mitaan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei niin mä vähän ajattelinkin et jotain teillä on suunnitteilla.Lähden tästä kohta puistoon lasten kanssa et mies saa rauhassa katsoo formuloita:)

   Poista
 4. Hyväntuulista viikonlopun jatkoa sinnekin! :)

  VastaaPoista
 5. Niin meidän reissusta vielä sen verran että päästiin aika myöhään lähtemään...piti käydä Tapiolan stockalla hakemassa Lyytille varatut kengät.Plääh! Neiti oksensi huolella autoon.Oli Onnilla kiva herätys kun sai kans ykät päällensä.
  Meni sitten aikaa että saatiin siivottua.Onnex oltiin parkkihallissa.Onneksi mulla oli lapsille varavaatteita mukana.Aina ei ole.No kun päästiin lähtemään neiti ykäili vielä autoon.Päästiin kuitenkin perille.Nähtiin paljon eläimiä mutta kiire tuli.Sai aika haipakkaa mennä.Illalla oltiin klo 23 kotona.Tais mennä muksuilla rytmit vähän sekaisin.Sain sitten yöllä pestä yrjö pyykkejä.

  VastaaPoista