torstai 24. helmikuuta 2011

Viime viikko ja tää viikko


On ollut ihan peestä.Kaikki lapset olleet todella kipeitä. Sulon ja Lyytin käytin yks päivä lääkärissä.Lääkäri setä sanoi ettei mitään vikaa... flunssa vaan kestää,jaahas.Korvat ja keuhkot kuulemma ihan ok.Onni rupes jo parantumaan ja Sulolla oli tosiaan korkea kuume ja nukkui vaan koko ajan mutta hänhän ei valita.Seuraavana päivänä mies vei uudestaan Sulon lääkäriin toiseen paikkaan ja siellä todettiin että toisessa korvassa on paha korvatulehdus. No hyvä niin poika sai lääkekuurin ja alkaa parantumaan:)Välillä vaan tuntuu hassulta kun ei tiä ketä uskoo...Eilen pääsin hetkeksi yksin Helsinkiin oli kivaa käydä palelemassa siellä:)Istuin taas väärään dösään(joskus siis kyseessä ollut ratikka) köröttelin melkein tunnin jossain ihan muualla missä mun olis pitänyt olla.Kunnon maalaistollo.No tulipa Helsinkiä tutuksi:)

lauantai 19. helmikuuta 2011

Lauantai iltana

Koti alkaa kohta muistuttaa karnevaali meininkiä pellehermannin kodissa.Ja eikun lisää värejä vaan jokapuolelle...Meni sitten pipariks koko viikonloppu.Pojat on edelleen kipeitä.Ollaan nökötetty sisätiloissa.Pelattu muistipelejä ja palapelejä,muovailtu ja katsottu lasten leffoja...Kävin mä vähän kaupungilla kuitenkin tuulettumassa.Uudet pussilakanat tuli Henkasta tykkään ihan hirveesti♥♥♥perjantai 18. helmikuuta 2011

Hyvää Viikonloppua!!


Viirulla ja Lyytillä melkein samanlaiset liinavaatteet:):)Meillä pojat taas kamalassa yskässä ja kuumeessa.Toivottavasti huomenna jo paranemaan päin kun kaikenlaista ohjelmaa on suunniteltu lapsosille, kun veljen tyttö tulee meille yökylään.Mukavaa viikonloppua kaikille♥♥

maanantai 14. helmikuuta 2011

perjantai 11. helmikuuta 2011

Perjantain siivouspäivä


Pojat oli tänään päiväkodissa.Lyyti kun nukkui päikkäreitä mä ajattelin vähän pyöritellä tavaroita pitkin huushollia.Aika kivaa taas vaihteen vuoksi.
kolme kuukautta on nyt mennyt sellaisessa sumussa ettei oo oikeen mistään tullut yhtään mitään.Kotia ei juurikaan ole jaksanut laittaa.Mutta nyt koliikki vaivat vauvalla taitaa olla taaksejäänyttä elämää ja täällä perheessä voi jokseenkin alkaa viettämään normaalia elämää:)Hip hurraa..kivaa kevättä jo rinnassa. Kuvista sen verran..että en mä nyt ihan täysin sekasin oo;) piti vaan vähän kokeilla jotain hassua ja värikästä kotiin. Otin vanhan korin pois kaapin päältä ja heitin pari täkkiä kokeeksi. Äiti virkkasi mulle parit henkarin päälliset kun itse en saa aikaseks.
Eilen sain yllätysvieraita ja he toivat mulle leinikkejä.Harvoin saa ihan oikeesti omia lemppari kukkia keneltäkään.Olivat kysyneet alakerran kukkakauppiailta että tietääkö mistä kukista se yläkerran rouva pitää?:) Laitoin niitä vanhoihin limpparipulloihin kaapin päälle.
Huomenna pitää suuntaa nokka kohti Ikeaa ja käydä hakemassa uudet ektorpin päälliset.Ovat nimittäin sen verran monta kertaa jo pestyt ettei lähde enää kunnolla puhtaaksi.Meillä vietetään sunnuntaina Sulon synttäreitä.
Lyllykkä neiti on kasvanut jo ihan kauheen isoksi möllykäksi.Täyttää sunnuntaina jo 3 kuukautta.Nukkuu yötkin jo suht mukavasti:)
Käytiin tänään sairaalassa katsomassa ihanaa pikkuista poikavauvaa.Meidän lapset saivat uuden serkun kun miehen veli sai avovaimonsa kanssa ensimmäisen lapsensa.Niin mukavaa:):)
Mukavaa viikonloppua kaikille!!!!!!!!!!!!