maanantai 31. tammikuuta 2011

Hyvää Syntymäpäivää Rakas!

Meidän Sulo täyttää tänään 4.2 3-vuotta!Vanhoja kuvia löysin koneelta tänne.Aamulla laulettiin onnittelulaulu.Iloisena lähti keksipaketti kainalossa päiväkotiin:)
Pikku Lyytin kastejuhlaNeiti sai eilen kastejuhlassaan nimekseen Lyydia

Kastekimppuun oli valittu kauniita lilan ja tummanvioletin värisiä kukkia.
Juhlat menivät tosi kivasti siihen nähden että tyttö on taas kipeä.Pojilta saanut flunssan.
(Joo...kuvastakin sen huomaa)


Tarjolla oli lilan väristä täytekakkua ja muita herkkuja.Kaikki tuli valmiina.En edes yrittänyt jaksaa itse mitään leipomuksia väsäillä.


Meillä on kastemekkona sukumekko.Mekossa on tällä hetkellä kastettu 18 lasta.Kaikkien etunimet on kirjailtu mekon helmaan.


Aika söpikset pienet kenkulat löyty Henkasta ja Maukastatorstai 27. tammikuuta 2011

Tädin vanhat kakkulatOnni pienempänä hauskuutti äitiä;);)
Näiden kuvien myötä toivotan kaikille mukavan hauskaa tulevaa viikonloppua♥♥

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kiirusta pukkaa!!!


Käväsin eilen Helsingissä yksinäni tarpomassa sohjoisilla kaduilla.Ensi viikonloppuna on neidin kastejuhla piti käydä etsimässä jotain päälle pantavaa.Mä olen vähän hullaantunut nyt noista mekkosista ja alan pikku hiljaa lämpenemään poikien kauluspaidoille.Mä kun olen aina vierastanut kaikenlaisia kauluksia meidän poikien paidoissa.

Kirjakaupan löytölaarista löytyi kivoja papruja kutsu- ja ystävänpäiväkortteihin.


torstai 13. tammikuuta 2011

Kieli keskellä suuta mennään

Nuppunen täytti tänään 2kuukautta.Painoa kertynyt 5500 ja pituutta 60.Pitkä ja hoikka tyttö.Viime yönä taas meni klo 3 asti ennen kuin päästi äidin nukkumaan.Pojat aloitti tällä viikolla pitkästä aikaa päiväkodin niin saa munkin hermot välillä vähän lepoa:):)Sulolla oli eilen vatsatauti.Tänään ollut jo parempi.Toivotaan ettei tauti käy taas kaikkia läpi. Ei mulla muuta! Kivaa huomenna perjantai:):)

perjantai 7. tammikuuta 2011

♥♥♥BUNGALOW♥♥♥Näin joulun jälkeen tahtois kotiin paljon kauniita värejä.Jaksaa paljon paremmin odottaa kevättä.Nämä bungalowin kuosit ovat niin raikkaita:)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Joskus on ollut järjestyksessäkin

Tosin vaan hetken :):)Pojilla on nyt joku piirustus vimma taas meneillään.Uusia taideteoksia syntyy jatkuvasti ja ne on laitettava seinälle.Miehellä alkoi neljän päivän vapaa... aika kivaa vaihtelua.Taidetaan lähteä jäppisten kanssa vähän hoploppiin ja pulkkamäkeen riehumaan.On sen verran ylimääräistä energiaa.(terveisiä vaan Mummille...saako Nuppunen tulla kyläilee?:)

maanantai 3. tammikuuta 2011

Tammikuu

Lastenhuoneen väri pilkkuja....Joulukuusi sai eilen kyytiä sitä ei jaksanut katella enää.Nyt saa Joulu jo mun puolesta loppua en siihen muutenkaan päässyt oikeen mukaan.Paperitähdet roikkukoon ikkunoissa vielä hetken.Tänään paistoi oikeen aurinko heti tuli parempi mieli.