perjantai 31. joulukuuta 2010

Lastenhuoneesta


Kaikkein mukavinta on sisustella lastenhuonetta!Meillä täällä on jokaisessa huoneessa jotain nyssykkää ja pussukkaa ei oikeen ole ollut aikaa siivoilla perusteellisesti. Niinpä ajattelin pieniä postauksia tehdä lastenhuoneesta.Molemmat pojat ovat alkaneet nukkumaan lastenhuoneessa kaikki yöt.Sulo nukkuu nyt vanhassa valkoisessa sängyssä.Sain Wanhastakartanosta joululahjaksi ihanan vanhan hyllyn.Laitoin sen tohon sängyn yläpuolelle kun se sopii tohon kiuru tapettiin.Ajattelinpa jossain kohtaa maalata sen harmaaksi mutta nyt saa olla leluhyllynä. Hyvää Uuttavuotta kaikille!En olis viime uutenavuotena uskonut että saadaan tänävuonna viellä pikkunen tyttö:)Hassua:)Alkuvuodesta vietetään tytön ristiäisiä ja meidän lapset saa uuden serkun helmikuussa:)Tänään syödään hyvin ja lähdetään kohta kaupungille katsomaan kaupungin ilotulitusta! Nähdään taas♥♥torstai 23. joulukuuta 2010


Hyvää Joulua kaikille♥Kiitos teille tuhannesti kommenteista mä palaan niihin myöhemmin!Täällä kuusi koristeltu ja nyt lähdetään omien vanhempieni luokse viettämään joulua!


keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulukuun päivät
Menee Helmen Talossa Koliikki vauvaa hoitaessa.Ei kiva.Mulla kun ei aikaisempaa kokemusta ole.Kyllä mä vähän arvelinkin et pitää tämäkin vielä kokea,ei tässä elämässä aina niin helpolla pääse;)Olen ollut ihan sairaan väsynyt tännekkään en oo saanut aikaiseksi mitään laitettua. On niin sanotusti ihan tyhjä pää koko ajan.Kädet kiinni vauvassa jatkuvasti kun saa olla koko ajan hyssyttelemässä päivät ja yöt.


Neiti täytti maanantaina kuukauden.Käytiin ihailemassa Tapiolan Stockan jouluikkunaa.Se pitää aina joka joulu käydä katsomassa.Mukaan tarttui samalla vähän joulukoristeita kotiinkin.Tulevana viikonloppuna juhlitaan miehen kolmekymppisiä ja samalla vähän omiakin synttäreitä.Pari kuvaa alempana totisesta torvensoittajasta.Jihuu:)Huomenna pääsen ihan yksin viettämään omaa Helsinki päivää.Mahtavaa:)Hei jos jollain on kokemusta omista "koliikki vauvoista" olis kiva kuulla...Mukavaa torstai päivää kaikille♥


keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukuun ensimmäinen

Juhuu!!Täällä ollaan taas:)Kaikki mennyt ihan kivasti täällä kotosalla.Aika haipakkaa menoo kun mies joutui lähtemään töihin melkein heti joten isyysloma jäi tosi lyhyeksi.Pojat ovat olleet nyt yli kolme viikkoa pois päiväkodista.Yksin kun olen tässä ollut päivät tuntuu jotenkin ettei kädet ihan riitä:)No,kai se on ihan normaalia näin aluksi.Onneksi mulla on ollut paljon täällä auttajia niin pojillakin on ollut puuhaa.Pojat ovat suhtautuneet uuteen pikkusiskoonsa ihan kivasti ja mitään pahempia mustasukkaisuus kohtauksia ei ole tullut.Tykkäävät kovasti olla vauvan hoito puuhissa mukana.Välillä tosin kun vauva huutaa kovasti pojat laittavat kädet korville kun eivät jaksa kuunnella;)Pikkusisko nukkuu kovasti mutta sillä on paljon vatsanpuruja. Yöt ovat vaikeita koska valvottaa kovasti.Pojat aloittaa taas perjantaina päiväkodin niin mä saan sitten vedellä tytön kanssa sillä aikaa päikkäreitä.Tosin vaan kaksi kertaa viikossa mutta parempi kun ei mitään.Ovat varmaan jo vähän kypsiä nököttämään täällä kotosalla.


Mä en ole paljoo mitään joulujuttuja vielä saanut laitettua mutta tulevana viikonloppuna ajattelin laittaa.Yläpuolella olevassa kuvassa olevan alumiinisen tarjottimen löysin paikallisesta sekatavarakaupasta.


Tässä väsyneen äidin tekemiä paketteja.Kehtaako edes esitellä;)Pojille tuli taas viime yönä tonttu hiipien laittamaan hallin ovessa roikkuvaan joulusukkaan pienet paketit.Olivat eilen illalla ihan kissapistoksissa kun menivät nukkumaan:)
Kuvia olen ottanut aika vähän vauvasta johtuen ajanpuutteesta ja siitä että tulee niin nopeasti pimeää.Tämäkin kuva otettu sairaalasta.Vauvalla ihana sieni mösä päässä joka on vielä hieman iso mutta oli pakko kuvata:)

Viime viikolla postipoika toi ihanan yllätyksen.Iso kiitos Elinan perheelle ootte ihania♥


Tyttö on ihan isänsä näköinen,hän on myös pitkä ja hoikka.Mua sitten huvittaa jos siitä tulee oikeasti pitkä.Kiva kävellä joskus vierekkäin kun se on jo iso tyttö kun mä olen tällainen hukkapätkä (158cm).
Kaivelin kaapista taas kivan joulukirjan.Kanelin ja kuusen tuoksua.Laitoin kirjasta pari kuvaa.

Melkein pari viikkoa sitten vietettiin meidän oman kotikadun Joulukadun avajaisia.Saatiin samalla myös meidän "omiin pihapuihin" jouluvalot.Valaisee niin paljon tänne meidän kämppään sisälle että mietin tarviiko sisälle enää koristevaloja ollenkaan:) Ja sitten vielä...Valtavasti kiitoksia teille ihanista onnitteluista niitä oli mukava lukea♥