perjantai 9. heinäkuuta 2010

Billnäsin Antiikkimarkkinoilla ja Fiskarsin Antiikkipäivillä

Pitihän sitä lähteä taas käymään jokavuotisilla Antiikkimarkkinoilla.Billnäsin Antiikkimarkkinat järjestettiin tänä vuonna jo 20.kerran.Myyjiä oli aika vähän koska Fiskarsissa oli samaan aikaan Antiikkipäivät.Billnäsin Ruukki nosti markkinapaikkojen vuokria, siksi suurin osa myyjistä olivat hipsineet Fiskarsin puolelle.
Tarjolla oli taas ihastuttavia vanhoja huonekaluja ja vanhoja tavaroita.Kuva saldo jäi tällä kertaa hyvin pieneksi koska oli aivan mielettömän kuuma eikä kameraa jaksanut kassista paljoo kaivella.

Mukaan lähti vanha pieni pöytä ja jotain muuta vanhaa romua...Niinkuin oma mies sanoisi;)Koitan napata ostoksista hieman kuvia kun ehdin.


Nappasin kuvan lähtiessäni kauniista kaapista joka törötti kadun vieressä odottamassa noutajaansa "Myyty" lappu päällä.Jos satutte ajelemaan tuolla suunnalla käykääpä ihmeessä markkinoilla. Klo 17 asti vielä lauantaina ja sunnuntaina.

torstai 8. heinäkuuta 2010

Heippatirallaa

Alkuviikko hikoiltu jo töissä.Kamalan kuuma ja tuntuu että happi loppuu...
Viime viikonloppuna käytiin pikaseen pyörähtämässä miehen kanssa Tallinnassa.Eipä tullut juur mitään hankittua kun hinnat melkein samat kuin suomessa.Laivalta nyt aina pitää namuja ja hajuvettä tuoda.Nyt on kivat kaksi päivää vapaata.Kohta lähden yhteen kivaan paikkaan siitä huomenna lisää:)