tiistai 26. tammikuuta 2010

Sairastelu jatkuu

Palaan kun tää vatsatauti ja nuhakuume on ohitse...

perjantai 22. tammikuuta 2010

Täällä ollaan sairastettu

Koko viikko.Onneksi nyt pikku-ukko on jo tervehtymään päin.Huomenna lähdetään kahdestaan Helsinkiin hotelliin rentoutumaan.Kivaa!Jaksaa sitten taas.Ihanaa saa nukkua:):)Hyvät viikonloput kaikille.

torstai 14. tammikuuta 2010

tiistai 12. tammikuuta 2010

Uusia löytöjä

Kävin sunnuntaina illalla veljeni Musiikki Studiolla hieman penkomassa.Sieltä löytyy aina kaikkea kivaa.Mukaan tarttui kiva vanha koulutaulu ja Iskun jakkara.Taulun paikkaa vielä mietin.Luultavasti laitan sen meidän halliin kunhan saadaan se remontoitua.Olemme nyt vihdoin päättäneet että sinne tulee tapetit.Vielä kun osaisi päättää että minkälaiset.Tapettitalolla on kyllä kivoja tapetteja.Pitäisi lähteä joku päivä paikan päälle katsomaan.Vapaapäivä on mennyt tänään siivotessa.Huomenna pojat on kotona ja lähdetään ulkoilemaan.Kiva saada vähän raitista ilmaa.Nyt kun on tullut oltua vähemmän ulkona kun on ollut kovat pakkaset.

perjantai 8. tammikuuta 2010

LastenhuoneestaLastenhuoneessa keikkuu vielä tähti ikkunassa.Koristevalot saa olla vielä niin kauan ennen kuin tulee valoisaa.Viikonloppuna käydään hakemassa käytetty kirjahylly lastenhuoneeseen niin pysyy tavarat ehkä hiukan enemmän järjestyksessä.Meillä Sulo nimittäin repii kaikki lelut alas ja ei sitten kuitenkaa leiki niillä kaikilla.Hyvää Viikonloppua kaikille,itsellä se menee töiden merkeissä.

torstai 7. tammikuuta 2010

Arvonta
Heippa kaikille ja kiitokset ihanista kommenteista ja synttärionnitteluista.Arpaonni suosi tällä kertaa pieni oliivipuun Lisayta.Otatko minuun yhteyttä helmentalo@gmail.com niin saan arpajaisvoiton sinulle lähetettyä:):)Palkinnoksi lähtee 2 Belgialaista magneettia,vihko ja Italialaisia Leone pastilleja.Olipa mukava kun teitä osallistujia oli noin paljon.Mukavaa torstai päivää kaikille!!


maanantai 4. tammikuuta 2010

Keittiön hyllyllä

On uusi söpö tee-purkki. Lontoon tuliaisia ystävältä.Oli pakko kuvata on niin kivan värinen:)Mitä värejä laitatte kotiin näin talvella?Itsellä on vähä hakusessa.On vähän sitä sun tätä.Lastenhuoneessa käytän iloisia värejä.Meiltä melkein kaikki joulujutut on jo poissa.Eilen vietiin kuusi pois.Nyt on taas tilaa olohuoneessa ja jotenkin mukava hengittää...Lapset lähti yöksi pois.Käytettiin miehen kanssa heti tilaisuus hyödyksi ja lähdettiin kaupungille ulos syömään.Arvonnasta sen verran että huomenna mulla on työpäivä ja torstaina vapaapäivä joten aikaa vielä osallistua huomiseen asti.Torstaina sitten arvotaan.Palkinto on Moko liikkeestä. Tykkään aina silloin tällöin käydä siellä.Nyt toivotan teille hyvät loppiaiset:):)