perjantai 9. heinäkuuta 2010

Billnäsin Antiikkimarkkinoilla ja Fiskarsin Antiikkipäivillä

Pitihän sitä lähteä taas käymään jokavuotisilla Antiikkimarkkinoilla.Billnäsin Antiikkimarkkinat järjestettiin tänä vuonna jo 20.kerran.Myyjiä oli aika vähän koska Fiskarsissa oli samaan aikaan Antiikkipäivät.Billnäsin Ruukki nosti markkinapaikkojen vuokria, siksi suurin osa myyjistä olivat hipsineet Fiskarsin puolelle.
Tarjolla oli taas ihastuttavia vanhoja huonekaluja ja vanhoja tavaroita.Kuva saldo jäi tällä kertaa hyvin pieneksi koska oli aivan mielettömän kuuma eikä kameraa jaksanut kassista paljoo kaivella.

Mukaan lähti vanha pieni pöytä ja jotain muuta vanhaa romua...Niinkuin oma mies sanoisi;)Koitan napata ostoksista hieman kuvia kun ehdin.


Nappasin kuvan lähtiessäni kauniista kaapista joka törötti kadun vieressä odottamassa noutajaansa "Myyty" lappu päällä.Jos satutte ajelemaan tuolla suunnalla käykääpä ihmeessä markkinoilla. Klo 17 asti vielä lauantaina ja sunnuntaina.

15 kommenttia:

 1. Onneksi pääsee näin virtuaalisesti mukaan, kun oikeesti ei tänäkään vuonna pääse :/
  Ehkäpä sitten ensi vuonna!

  Laitahan omista löydöistäsi kuvaa!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Sama plääni täällä, menossa tänään molempiin. Katotaan mitäs siellä on jäljellä?!

  VastaaPoista
 3. Kesäkukka: Joo harmi vaan kun ei ollut enempää kuvia.Kiitokset! samoin sinne:)

  Helena:Oli siellä vaikka mitä kivaa jos olis paksu lompakko ja kotona olis tilaa.Meillä noita vanhoja huonekalujakin on jo ihan riittävästi.

  Elsa:Mä mietinkin että oletkohan siellä.Jos olisit ollu olisin tullu moikkaamaan:)

  VastaaPoista
 4. Oi kun oliskin päässyt, mut aina työt sotkee kaiken. On se niin merkillistä, että aina kutsutaan kaikkea ihanaa "romuksi", vaikkakin hyvällä. Isäni jaksaa aina sanoa, että jahas taas näitä luteen syömiä on tänne tuotu, polttopuuksikin kävisi. Ja mies välillä jaksaa silmiään pyöritellä, vaikka suurimmaksi osaksi kyllä tykkää niistä ROMU löydöistä ;)

  VastaaPoista
 5. Mä olen kuullut kanssa sukulaisilta ton saman että tosta ja tosta huonekalusta saa hyvää polttopuuta.Kaikki ei niin arvosta noita vanhoja huonekaluja.

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanaan paikkaan oon päässyt, nam:)

  VastaaPoista
 7. Voi kun pääsisikin tuommoiseen paikkaan! Kaikkea ihanaa bongailin kuvistasi..

  Kivanoloinen blogi sinulla!

  VastaaPoista
 8. Ah mitä ihania tavaroita! koskahan saan itsestäni irti ja menen tuollaisissa paikoissa käymään enkä vain haaveile!?

  helteistä päivän jatkoa!
  Anu

  VastaaPoista
 9. Olispa ihana päästä tuonne kiertelemään...huokaus...

  VastaaPoista
 10. Katariina:Kiitos:)Kiva jos tykkäät:)Harvakseltaan tätä päivittelen kun on aina niin paljon muuta puuhaa mutta kiva että joku joskus täällä käy.

  Valloittava valkoinen: Olihan tuolla vaikka mitä kivaa mutta kun kaikkee ei voi ostaa kun kaapit muutenkin pursuilee.

  Jeppu:Kiva käydä messuilla aina kerran vuodessa:)

  VastaaPoista
 11. Heippa pitkästä aikaa! Ai sä onnellinen pääsit markkinoille. Ja taatusti olet hankkinut jotain ihanaa kauniiseen kotiisi.. :)

  Toivottavasti oot hyvin jaksellut näillä helteillä! Nuorempi siskoni (la joskus lokakuussa) onpi ihan turvonnut :/ Mutta odotus onneksi palkitsee vaivan sit lopussa :)

  Mukavaa kesäaikaa!

  VastaaPoista
 12. Tuonne olisi ollut kiva päästä katselemaan:) Vaikka ei nyt kyllä huonekaluja voisi edes ostaa..sitten kun on remppa taloon tehty niin tarvii hankkia muutama huonekalu..ennen sitä ei auta vilkaistakaan:D

  VastaaPoista
 13. Teija: Olen kyllä nauttinut näistä helteistä mutta kotona täällä kerrostalossa on ihan sairaan kuuma ollut.Ei kivaa.Onneksi ei ole ollu pahempia turvotuksia vaikka kyllä sitten muita vaivoja senkin edestä.

  Ai kiva kun siskosikin saa vauvan:)Susta tulee täti!

  Vintage living: Meillä kanssa liikaa huonekaluja just vein myyntiin Helsinkiin kun täällä on liian ahdasta.Pitää saada vauvan vaatteille tilaa:)

  VastaaPoista
 14. Hei, se kaappi on mun! Sain ystävältäni vinkin, että täällä on kuva kaapistani. :) Sitä voi ihailla blogini keittiökuvissa. Olen tykännyt siitä kovasti. Samaiset messut kuuluvat kesäni kohokohtiin lähes vuosittain. Liityin lukijaksi kivan blogin ja kaapin kunniaksi.

  VastaaPoista