torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää Uutta vuotta kaikille!!!!


Illalla mennään katsomaan kaupungin ilotulitusta poikien kanssa.Hyvää ruokaa ja yhdessäoloa ,miten mukavaa:)Nähdään ensi vuonna!

tiistai 29. joulukuuta 2009

Tulis jo kevät...


Kinkut on syöty ja Joulujutut on vielä esillä.Joo siis lasten vuoksi.Mulla joka vuosi sama homma on kiva laittaa kotiin joulua mutta en sitten jaksa katsella niitä roinia kovin kauaa.Mä en yhtään pidä talvesta vois todellakin kevät jo tulla.Ei oo kivaa tarpoo hangessa aamuisin rattaiden kanssa kun vien lapset hoitoon,hirveet pukemiset ja riisumiset ja sitten vielä kävellen töihin.En uskalla pyörällä ajella.Kaatuisin kuitenkin;)Kukkakaupasta löysin jo vaaleanpunaisia leinikkejä. Tulee ihan kevät mieleen.Nyt on kaksi päivää vielä töitä sitten saa olla neljä päivää kotona.Kiitos ihanista kommenteista niitä on ollut ilo lukea:)Arvonta saa jatkua...Siihen voi osallistua edelliseen postaukseen.Ps.Noi kuvat on aika hempukoita.En vaan jaksanut nyt kuvata joulujuttuja.

maanantai 21. joulukuuta 2009

Kolmekymppinen Mömmö

Tänään Mömmö täytti 30 vuotta.Sanoin itseäni tuolla nimellä kun en vielä pienenä osannut sanoa nimeäni:)Pannu kuumana täällä kotona koko viikko.Täällä blogissa on ollut hiljaista kun mun vanha labradorinnoutaja sairastui ikävästi.Nyt eletään päivä kerrallaan ja katsellaan tilannetta.Toivotaan että papparainen parantuu.Kotona ollaan joulusiivoja jo hiukan tehty.Kuusi kannettu sisälle mutta ei vielä koristeltu.Jouluostokset on jo ostettu.Laitan kuvia kodista jos saan valosaan aikaan jokupäivä kuvattua.Yläpuolella oleva kuva on otettu heinäkuussa.Taulu on synttärilahjani jonka sain jo etukäteen kesällä. Taulu on muotokuvataulu 1800-luvulta Saksasta. Siinä on mun mielestä jotenkin rauhallinen tunnelma.Kävin sitä monta kertaa ihailemassa lemppari kaupassa Wanhassakartanossa Helsingissä.Kiitokset vaan Jensille kun toit sen uuteen kotiin.Nyt olen siirtänyt taulun jo olohuoneeseen mihin se sopii hyvin.
Ajattelin muuten pitää synttäreiden kunniaksi arpajaiset.Joten jättäkää jotain kommenttia tähän postaukseen niin samalla vähän tiedän kuka täällä käy lukemassa:) Arpajaisvoitto selviää myöhemmin.Keksin kyllä jotain mukavaa:)Aikaa on reilusti ensi vuoteen asti;)Koitan nyt postata vähän useammin:)Mukavaa Maanantain loppuiltaa kaikille!Ps.Työkaveri sanoi muuten että kaikki rempat alkaa siis kropassa kun täyttää 30.Pitääköhän paikkaansa;)