lauantai 26. syyskuuta 2009

Pikaisella käynnillä eilen Helsingissä


Eilen oli vapaapäivä ja lapset lähtivät tädin kanssa Tammisaaren markkinoille.Minäpä hyppäsin bussiin ja lähdin pikaisesti käymään Helsingissä. Kävin Mariankadulla sijaitsevassa ihanassa Anne's Past&Present liikkeessä ihailemassa ja koe istumassa tolix tuoleja.Ovat muuten todella hyvät istua.Palvelu liikkeessä oli erinomaista menen varmasti toistekin:):)Tapasin myös samalla sattumalta toisenkin bloggaajan!Olipa kiva nähdä Elsa:)Nyt täytyy kohta lähteä töihin joten Mukavaa Lauantaita!! http://pastpresent.fi

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kaksi uutta tuolia

Muuttivat meille fasaanista.Ihanat harmaat kustavilaiset.Vielä en tiedä mihin ne päätyvät.Yöpöydäksi tai sitten keittiöön.Olipa kiva kun olitte jaksaneet kommentoida edelliseen postaukseen:):)Huomenna on vapaapäivä ja lähdetään lasten kanssa päivällä käymään Mummilla ja Vaarilla.Nyt mä lähden käymään "yläkerrassa" naapurin luona, yhdet kylmät kainaloon ja sitten takas kotia koisaamaan.Meillä kun ei paljoo valvota kun kaksi murua herättää kukonlaulun aikaan ja meno alkaa.....Öitä:)(www.fasaani.fi)

maanantai 21. syyskuuta 2009

Po.p on POPNimittäin meillä.Ihania vaatteita ja kestäviä.Onnille olen paljon Popilta vaatteita ostanut ja ne on sitten säilynyt pikku veikallekkin.Täällä blogissa on ollut aika hiljaista.Ollaan oltu kipeenä ei ole paljoa huvittanut eikä jaksanut mitään kirjoitella.Meillä Sulo koisaa vielä pinniksessä. Kohta ei jäppinen enää mahdu sinne joten taidan raahata jossain vaiheessa sukulaisten luota vanhan sängyn takaisin tänne kotia.Se on 50-luvun ihana vihreä sänky jonka olen huutiksesta joskus huutanut.Mukavaa alkavaa viikkoa:):)
(http://www.polarnopyret.se/)


torstai 10. syyskuuta 2009

Elämän pieniä iloja

Tulin töistä puolkympin aikaa illalla.Muksut hoidossa sukulaisilla.Päästiin käymään kahdestaan ihan extempore mäkkärissä iltapalalla;)Voi vitsit ihanaa kaupunki elämää:)Sulolle uudet Moonkidsin pöksyt ja Lindexistä body en ikinä kyllästy noihin haalarihousuihin on ne vaan niin huippu söpöt.Nyt täytyy lähteä nukkumaan kun saa nukkua koko yön rauhassa kun lapsoset ei ole valvottamassa.Aamulla taas töihin ja sit alkaa pitkästä aikaa viikonloppu vapaa! Jippiii:)maanantai 7. syyskuuta 2009

ViikonloppunaOltiin lasten kanssa Tivolissa.Meillä oli niin kivaa ja eilen tehtiin koko perheelle kasvomaalauksia.Meidän Sulo on oppinut syömään itse nyt on taas ruokalaput kovassa käytössä.Löysin kivan ruokalapun Sellon Vipanat liikkeestä joku aika sitten.Onpa muuten ulkona jo hirveän pimeää.

perjantai 4. syyskuuta 2009

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ylimääräistä rojua
On nykyään ihan liikaa tässä talossa.En saa aikaiseksi viedä kirpparille mitään.Eilen kävin siellä mutta taas tuli kotiinpäin pari vanhaa lasipurkkia:)Kuppia,kirsoo ja purnukkaa on muutenkin tarpeeksi.Joo mut sitten kun löytää jotain halvalla niin pakko ostaa.Tykkäisin nykyään pitää kotia niin et olis vähän vaan tavaraa.Tänään oli ihanan lämmin päivä. Olimme lasten kanssa rannanpuistossa ja tapasin vanhan ystävän pitkästä aikaa...Oli kiva päivä:)


tiistai 1. syyskuuta 2009