perjantai 28. elokuuta 2009

H&M Kuvasto

Kiva kuvasto kolahti postiluukusta tänään. Aivan ihanat kivipestyt pellava pussilakanat voisi pyytää vaikka joulupukkia tuomaan:)

keskiviikko 26. elokuuta 2009

PäiväkodissaOli tänään illalla vanhempainilta.Tulipas hyvä mieli kun nyt tiedetään missä mennään.Olipa kiva nähdä mitä kaikkea olivat siellä puuhastelleet.Meidän pikku Pyllerökin oli osallistunut omppupiirakan tekoon mitä tarjottiin vanhemmille.Ihanat omat kuvat olivat piirtäneet seinälle.Söpöä:)maanantai 24. elokuuta 2009

SOTILAAT

Pelattiin tänään sotilaspeliä voi vitsit et oli hauskaa:)Tais mennä vähän riehumiseksi.Välillä itkettiinkin kun Pikkuveli ei olisi saanut koskea ollenkaan....Täällä kotona ollaan aina välillä "erotuomarina"

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Nyt näkee

Nimittäin syödä.Ollaan oltu pitkään ilman keittiön lamppua.
Lamppu on ostettu Lundagårdista...Oikein passeli pieneen keittiöön.Nyt näkee myöskin kirjoittaa sain reilu viikko sitten lukulasit.Rupee uhkaavasti kolmekymppiä lähenee kun tulee kaikki vaivat;)Nyt täytyy lähteä unilaatikkoon et jaksaa huomenna töitä tehdä:)


perjantai 21. elokuuta 2009

Mä vähän vaan kokeilin


Laittaa keittiöön punaista. Kyllästyn varmasti nopeasti. Nyt kun syksy tulee haluaisin kotiin jotain syksyn keltaista.Mulla kun ei oikeen ole mitään keltaista,edes kaapeissa.Mummi ja vaari oli tänään käymässä.Äiti tuli hösäilemään:)Teki ruokaa ja omppupiirakkaa,haettiin muksut päiväkodista.On se mukavaa kun saa joskus arkeen vähän apua:)Kiirettä on ollut kun ei ole kerennyt blogiakaan päivittämään.Huomenna taas työpäivä.Tällä viikolla ja ens viikolla ei ole kuin yhdet vapaapäivät,näillä mennään.Jos huomenna joudan laitan kuvaa meidän uudesta keittiön lampusta.Viikonlopuksi ostin kotiin Astereita on niin kivan värikkäitä:)Kiitos kaikille teille ihanille mukavista kommenteista:)


keskiviikko 12. elokuuta 2009

KotonaOllaan vilttejen alla levätty,katseltu kuvakirjoja,sylitelty ja halailtu.Voi vitsit sentään en muista koska viikko on mennyt näin hitaasti.Huomenna taas töihin,kivaa:)Täällä tullut vettä koko päivän ihan kamalasti,loppuis jo!
lauantai 8. elokuuta 2009

Vanhat kortit ja peltirasia
Löytyi Heinäkuun lopulla Antiikki ja keräilymessuilta. Rasia oli tosi likainen pesin sen taikasienellä niin siitä tuli kuin uusi:)Ajattelin että sinne vois laittaa vaikka ompelutarvikkeita.
Noita rasioita ja säilytyslaatikoita ei mun mielestä koskaan ole liikaa aina niihin voi säilöö jotain pikku sälää:)Täällä kotona on taas pikku sairastaja. Eipä taas lapset kerenneet olla kuin 4 päivää päiväkodissa niin taas kuumetauti iski:(

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Viime viikollaKäväsin Fasaanissa.Sieltä löytyi 0,20 sentillä pieni lasinen maljakko ja toinen vähän erilainen 2€.Laittelin niihin liiloja kukkasia.Maljakoiden alla oleva lautanen on joskus ostettu kirpparilta.Sukat ostin Kappahlista niitäkin tarvii taas kohta käyttää kun säät viilenevät.Alla olevat ihanat kortit My Country Homesta kesälomareissulla.Tänään käytiin Kaupungin rannassa poikien kanssa.Haettiin samalla Mäkkäristä evästä,onpa taas ollut ihana ilma:)
tiistai 4. elokuuta 2009

Pikku Sulo 1½ Vuotta


Tänään alkoi lapsilla päiväkoti.Lähtivät aamulla sinne kerrankin ilman murinoita.Kivaa oli kuulemma ollut sanoi Onni.Mummi ja Vaari kävivät kyläilemässä,juhlittiin Sulon 1½vuotis päivää.Ylempänä kuva olkkarista.Olen kesän pitänyt valkoisen kaverina hiukan punaista olkkarissa.Kaapin päällä olevan lampun löysin Adalmiinan Helmestä kesäloma reissulla.