keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Työpäivän jälkeen...


On kivaa joskus olla hetken ihan yksin niinkuin tänään.Pitäis alkaa siivoomaan mutta ei yhtään jaksais.Viime yönä ei tullut juuri nukutuksi kun isompi lapsi valvotti.Ulkona on ihana auringonpaiste:)Mahtaakohan talviturkki lähteä tänä kesänä ollenkaan.

maanantai 27. heinäkuuta 2009

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Partsilla
Paistoi tänään aurinko ihanasti.Saatiin veljeni perheeltä lahjakortti Ikeaan tupari lahjaksi.Käytiin perjantaina ostamassa parveke pöytä meille.Pöytää mainostetaan Ikeassa ilmeisesti yöpöytänä tai sivupöytänä mutta käy mun mielestä ihan hyvin partsillekkin.Mahtavaa kun on ollut viikonloppuvapaa on saanut aamulla nukkua pitkään tänään.Esikoinen on ollut "kammilassa" viikonloppua viettämässä,niinpä me ollaan mieheni kanssa juostu pienemmän perässä kotona. Ei meinaan hetkeekään pysy paikoillaan ja välillä istuu pöydillä;) Milloinkohan meinaa rauhoittua:)
Joo...huomenna pääsee taas töihin,ainakin saa kahvin juoda rauhassa jos ei muuta;)
lauantai 25. heinäkuuta 2009

Tein löydön


Nimittäin meidän oman pikku kaupungin halvasta sekatavarakaupasta.Siellä oli vanhanaikaista vahakangasta maksoin siitä 3 euroa.Mun mielestä jotenkin söötin näköistä ja sopii tohon vanhaan pöytään.Yleensä kyllästyn nopeesti noihin vahakankaisiin mutta on ollut lapsiperheessä tosi käytännöllisiä.Mikäköhän siin on kun aina mun köökkiin ajautuu sinivalkoista vuostolkulla pitäisköhän välillä vaihtaa väriä...:) Hyvää lauantai iltaa kaikille:)

torstai 23. heinäkuuta 2009

Antiikkimarkkinoiden ostoksia
Tässäpä näitä mitä löysin markkinoilta. Vanhaa emalikannua menin etsimään ja sen löysin. Ostin pari räsymattoa ja vanhan 1800-luvun peilin laitoin ne Halliin. Peili oli jotenkin niin ihana kun oli oikeesti vanha ja kulunut.Kun mieheni näki että ostin Pulun kuljetus lootan tarjoutui itse kantamaan kaikki muut pussit ja kassit ettei vaan joutuisi sitä kantamaan ihmisten ilmoilla;) Oltiin lasten kanssa siellä reissussa. Pari yötä oltiin Turussa käytiin muumimaassa ja minä kävin Adalmiinan Helmessä:) Kolmas yö oltiin Tampereella aivan ihana kaupunki menemme sinne varmasti toistekkin.Pojat tykkäsivät keskellä kaupunkia olevasta leikkipuistosta.Kaikki hotellit olivat täynnä joten oli vaikea löytää huonetta.Saatiin sitten Cumulus hotellista huone oli tosi "ysäri "mutta lapsille oli kiva leikkihuone, ja huone oli siisti ja Sulolle oli oma pinnari puhtailla lakanoilla ja Onnille oma potta.Lauantaina menimme sitten kahdestaan Helsinkiin hotelliin.Oltiin katsastamassa vähän yöelämääkin (oi!ne maistuvat mansikka margaritat:)Nyt on hotsku kiintiö täynnä ja tää viikko painettu taas hommia. Ihanaa kun kuiteskin taas viikonloppuvapaa tiedossa:)Ps. Hyvää Syntymäpäivää Rakkaalle äidilleni tänään:)

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Billnäsin AntiikkimessuiltaKävimme kahtena eripäivänä Billnäsin Antiikkimessuilla. Meiltä on noin 30km matkaa sinne ja saatiin vapaaliput.Siellä oli paljon katseltavaa ja tavaraa jonkun verran tarttui mukaankin:)Mun mielestä viime vuoden messut olivat paremmat kuin tänä vuonna ja jotenkin kaikki hinnat olivat pilvissä.Sain kuitenkin ne mitä menin etsimäänkin. Tuparit vietettiin lauantaina ja oltiin rannassa isolla porukalla katsomassa kaija koota ja yötä. Olipa mukava tavata ihania ystäviä pitkästä aikaa:)Huomenna alkaa mulla pieni loma joten suunnataan Muumimaahan muksujen kanssa.Ollaan pari yötä Turussa ja jos intoa riittää mennään vielä Tampereelle.
Laitan seuraavaan postaukseen kuvia ostoksista.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Uusia ostoksia

Sain itselleni vihdoin omat calou puukkarit on muuten tosi kivat jalassa näissä ei varmasti jalat väsy.Kiitos Sisustuscountrypuodin Annelle:)
Perjantaina käytiin lasten kanssa Selloilemassa ostin hemtexsistä pari tyynyliinaa ja Olivasta kivan lompuukin ja mustikka kranssin.Taidan laittaa sen johonkin keittiöön roikkumaan.
Otin kuvan meidän "pihapuusta"olkkarin ikkunasta kun illalla satoi vettä kun tulin töistä oli niin kivan raikas ilma.Meillä on 3 ikkunaa ja jokaisen ikkunan alla on puu. Tulee varmaan parku kun syksyllä tippuu noi lehdet noista puista. Sitä jotenkin vaan tykkää kun kerrostalossa asuu keskellä kaupunkia että on jotain vihreää. Joulun alla kaupunki laittaa noihin puihin jouluvalot nekin on ihanat kun valot sitten näkyy tänne meidän sisällekkin kivasti.Nyt täytyy tästä lähteä työmaalle hyvää sunnuntaita kaikille.
torstai 2. heinäkuuta 2009

Ikkuna remppaa:)


Jippii!!!!! Mörkö ikkunat on kohta piilossa.Miehellä tänään vapaapäivä töistä aloitti maalaamaan lastenhuoneen ikkunaa. Näyttää jo nyt paljon paremmalta vaikka on vasta pohjamaalattu.