keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Hyvää Syntymäpäivää Rakas!

Onni 9 viikkoa
Onni 1v

Onni 2 v


Onni 3 v tänä aamuna:)
Kolme vuotta sitten Juhannuspäivänä syntyi äidin ja isin iloksi tällainen pikkuinen poika.Nykyään on kovin vilkkaan puoleinen iloinen Papupata:)


tiistai 23. kesäkuuta 2009

Viime viikolla


Kun tulin illalla kotiin kaupasta oli alakerran kukkakauppias jättänyt ison saavillisen kukkia kaupan eteen kun kukkakauppa oli jo mennyt kiinni.Päällä oli lappu ota ilmaiseksi. Voi kuinka iloiseksi tulinkaan kun sai ruusuja laittaa pieniin maljakoihin kotiin jokapuolelle. Ruusut olivat jo sen verran nahistuneita ettei niitä voinut enää myydä. En suinkaan ottanut kaikkia jätin myös muillekkin iloa:) Tällä viikolla on jokapäivä töitä ja vapaa ajat pitää järjestellä tulevia viikonlopun juhlia jotka järjestetään Sammatin möksällä. Kutsu kortteja on tullut väsäiltyä ja kaupoissa on juostu tehden erillaisia hankintoja juhlia varten. Toivottavasti aurinko paistaa kun viime vuonna oli kamala vesisade:)

torstai 18. kesäkuuta 2009

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Uusia hankintoja

Pikku Sulolle Kesälakki ja kengät H&M:stä
Äidille Kivat kukkakorvikset VeroModasta

Varvastossukat isommalle pojalle Lindexistä


perjantai 12. kesäkuuta 2009

Aamiainen yhdelle

Iltavuoro päivinä vien lapset aamun jälkeen päiväkotiin.Sen jälkeen on ihanasti omaa aikaa vaan itselle:)Nautin tästä hiljaisuudesta!

torstai 11. kesäkuuta 2009

Vapaapäivän hääräilyjäSain ihanan mintunvihreän jakkaran.Pakko oli kuvata sitä edestä ja takaa:)Prismassa myydään kesäkukka kimppuja halvalla kävin aamusella hakemassa.Tänään ollaan siivoiltu,leikitty ja löhöilty.Huomenna taas työpäivä.Mukavaa torstaita kaikille:)


tiistai 9. kesäkuuta 2009

Täällä taas sairastettuNimittäin vatsatautia.Molemmat pojat ovat olleet kipeinä.Ollaan vuoroteltu miehen kanssa töiden kanssa.Nyt onneksi näyttää jo paremmalta, inhottava tauti.Meillä pesukone jyllännyt päivät ja yöt.Päiväkodista tulee kaikkia pöpöjä kun lapsia on paljon.Nyt taidan tästä lähteä kaupoille:)

torstai 4. kesäkuuta 2009

Uusia kirjoja ja vanhoja kortteja
Ostin pari uutta ihanaa kirjaa. Otin kuvia vanhoista korteista,niitä on kiva keräillä.Nämä kaksi korttia olen ostanut Antiikki ja keräily messuilta.Lopuksi kuva olohuoneesta. Kaapin ostin kirpputorilta tänne uuteen kotiin joka sitten maalattiin valkoiseksi. On hyvä että on niin korkea niin ei kaksi vauhtiveikkoa pääse ihan joka paikkaan:)